Ako trebate pomoć za prvi ples mladenaca, slobodno nam se obratite. Ovisno o tome koliko ste vrijedni i talentovani i kakvu koreografiju želite za prvi ples mladenaca, možemo vas pripremiti za 3 do 10 treninga po 60 minuta.

Neka vaš naredni korak bude plesni…

Namik Trutović

Važno je znati:

  1. Dobro bi bilo da uzmete časove plesa 2 do 3 mjeseca prije vjenčanja, jer 20 dana pred vjenčanje nastaje žurba i mnogo neplaniranih obaveza, što vas vremenski ali i psihički sprječava da se posvetite vježbanju koreografije koju planirate izvesti.
  2. Možete izabrati muziu koju želite ili vam možemo mi pomoći u tome. Koju god pjesmu izaberete mi imamo rješenje za koreografiju.
  3. Obratite pažnju koju vjenčanicu kupujete, usku ili široku, jer od toga zavisi izvodljivost određenih pokreta u koreografiji.
  4. Spremite se da budete tolerantni i strpljivi prema partneru/ici, jer nekad nas početnički strah sprječava da se opustimo, ali mi znamo da ćete već 2. čas biti opušteni :-), ne brinite.
  5. Ne tratite svoje vrijeme i novac. Naš savjet je da vas na času učimo pokrete i koreografiju, a da vi kod kuće vježbate, tako ćete uštedjeti vrijeme i brže savladati sve što vas naučimo. Ne trošite novac da vježbate kod nas!
  6. Ne plašite se plesa. Ples je kao obično hodanje u malo drukčijem ritmu nago ste naviknuti da hodate!

Tu smo za vas, iskusni treneri u plesu od 1985.:

Namik Trutović +387 62 185 350 (Facebook, Viber, WhatsApp, Mesinger)

Armela Bešlagić (Jusić) +387 61 259 540 (Facebook, Viber, WhatsApp, Mesinger)